scriem amintiri...

.

domingo, 20 de marzo de 2011

NEPOTICA MEA



A venit pe lume nepotica noastra mult dorita si asteptata, Monica Iulia!

Vizita la spital a fost emotionanta, am intrat pentru prima oara dupa zece ani intr-o maternitate si amintirile au revenit: mirosul,  scanceala bebelusilor, tatii fericiti de pe coridare, unul chiar isi plimba pruncusorul ca pe un trofeu, radia, parca ar fi vrut sa spuna tututor, "sunt tata!!" , asistentele calme si discrete, desigur obisnuite cu rutina fiecarei zile, dar cred ca le fel de atente in fiecare zi ...

Saloanele sunt micute, cu doua paturi, unele usi inchise, altele nu...vizitatori, familie, prieteni, flori, maimutoi...Printr-o usa intredeschisa zaresc o mama tanara , tocmai isi schimba bebelusul de scutec si pentru o secunda am avut senzatia ca vad o fetita jucandu-se cu papusica ei de-a mama...era atat de absorbita de ceea ce facea!

Da, a fost emotionat! Si apoi am ajuns in sala cumnatei mele si a nepotelei! Am vazut-o si...m-am indragostit! Gata, acum suntetm toti indragostiti de aceasta micuta fiinta care de acum are deja o saptamana, mananca, doarme si...viseaza! Imi place sa cred ca bebelusii viseaza, vise nestiute de noi, vise hranitoare:)

5 comentarios:

LinkWithin