scriem amintiri...

.

martes, 8 de febrero de 2011

10 ANI

Au trecut zece anisori, de necrezut, inca am o bebeluca si cred ca imi va ramane bebeluca mult timp de acum incolo; poate doar cand voi deveni bunica, mai imi voi schimba si eu optica!

Am sarbatorit si, ca in fiecare ultimi trei ani, protagonistii au fost colegii de clasa, de data aceasta doar patru din cele mai apropiate colege, desi , daca ar fi fost dupa Miri, am fi invitat din nou toata clasa...!!

Am facut cateva fotografii, din pacate a scapat cea mai importanta, cea de  familie, dar poate reusim una saptamana asta.  Am primit cadouri, multe carti si nu orice fel si din cele la care viseaza si tot colectioneaza Miri si mai toti copii din colegiul sau cel putin, aventuri cu Geronimo Stilton, o sa va povestim si cine e Geronimo, am avut trei torturi, doua cumparate, frisca si ciocolata, deoarece Queralt este alergica la ciocolata, am avut de asemenea un tiramisu pregatit de Van , unchiul favorit al  lui Miriuta, am avut mai ales o zi minunata cu mult soare si cald si am ramas cu amintiri placute pe care, iata, le impartasim un pic si cu voi!




In asteptarea invitatilor , o scurta sedinta foto:







Pe fete le-am bagat imediat la masa ca tare aveau chef sa iasa la joaca, am avut pizza , crochete, dar nu s-au atins decat de pufuleti si pringles; si au baut apa, muuuulta si numai apa! Miri se simte foarte bine, le urmaresc discret si imi amintesc de copilarie si de prietenele pe care le-am pierdut printre ani...


Momentul suflat in lumanari a fost foarte foarte scurt, abia le-am aprins, abia l-am adus  pe masa, suflat si terminat!!



La aer : Qeralt, Nora, Maria, Miriam si Judith.




Daca nu intelegi privirile acestea, va spun eu cum stau lucrurile: "Mami, tu mai ai treaba pe aici?!"... A trebuit sa ma retrag zambitoare in sinea mea de atat secretism, incercand sa surprind de la distanta ultimele momente din pragul inserarii.



Fiesta s-a incheiat acasa, sper seara, cu un mic concert de camera, in care  fiecare a cantat la ce a putut !!


Ii multumesc lui Dumnezeu pentru toti acesti ani in care a fost cu noi, Miriam a crescut sanatoasa, buna, cuminte, ascultatoare si sper din suflet sa o pot creste in continuare la fel!

Va invitam peste un an din nou la noi!

2 comentarios:

LinkWithin