scriem amintiri...

.

martes, 17 de abril de 2012

ODIHNA MEA CONTEAZA

O mama obosita , epuizata, cu zeci, sute de nopti nedormite si un copil odihnit si pe deplin multumit treaba asta la mine nu mai functioneaza...M-am simtit pregatita sa decid, Catalina va dormi in patut, singurica! Mi-a fost tare teama ca dupa zece luni de dormit cu mami si cu lapticul ei diponibil 24 din 24  va trebui sa am de purtat un razboi indelung... dar nu, toata povestea a durat cam un sfert de ora, asta dupa cteva zile pregatitoare de timp petrecut in patut cu joaca, pentru acomodare!

Daca ajunsese sa se trezeasca de vreo cinci ori pe noapte si asta la orice fataiala a mea, ajunsesem sa nu mai respir:), acum doarme fetita cu somn profund si linistit, cu doar doua treziri, din care daca nu amandoua, una sigur e cu papa.

Si singura in camera! Si sper sa nu insemne asta anxietate! Si eu dorm cu o placere fantastica, ca dupa un razboi castigat!

Pentru reusita maxima, nu o duc la somn decat daca este super obosita, pregatita sa adoarma la san.

Nu stiu daca e un asa trebuie sau un asa nu trebuie, stiu doar ca si odihna mea conteaza si ca un copil fericit si o mama terminata nu se poate!


proteste, normal, ca au fost si d-astea!:)


No hay comentarios:

Publicar un comentario

LinkWithin