scriem amintiri...

.

miércoles, 8 de septiembre de 2010

amintiri din vacanta


Iata-am aici in cateva fotografii facute in vara aceasta in Germania, unde am petrecut vacanta la verisorul meu Viorel!
Aici ...cu tati la "furat" de mere acre! Am descoperit la marginea oraselului o padure pe care am explorat-o un pic...nu a fost greu deloc sa dam de o caprioara cu doi pui, foarte mirati ca ne-au vazut si foarte speritati cand am vrut sa ne apropiem, normal!
O sa punem si poza mai tarziu, desi nu e foarte clara!


Pe langa mere am mai gasit pe marginea drumului tufe de mure, mure mari, negre dar nu foarte dulci, mai tarziu matusa ne-a spus ca e periculos sa mancam daca nu sunt spalate ca vine vulpea si face pipi pe ele:( ; noi mancasem deja! si am mai mancat coarne; cele cazute prin iarba erau mai coapte, cei care treceau si ne vedeau mancand coarne se mirau tare caci nu stiau ca sunt comestibile, le-am dat si lor.

Que chuli me ha puesto mama, a que si?!


Aici sunt in Stuttgard, este un oras mare, cu multe magazine, multe, multe, multe, cu multi turisti, multe monumente, un palat grandios, fantani arteziene si  o gara de tren pe care vor sa o modernizeze, sa o faca subterana, dar orasenii nu vor si au protestat mult, chiar in ziua aceea manifestau zgomotos, aveau un fel de trompete micute in care suflau tot timpul, era multa lume si strazile blocate asa incat am ajuns in centrul orasului ocolind foarte mult , am gasit greu o parcare si aceea cu plata, dar asta e...in mana am o pisicuta si ma fac ca m-ar interesa ca sa-mi faca mami poza!


Ay , que momento inolvidable!! El jacuzzi!

Matusa ne-a pus jacuzzi cu multa spuma si burbujas!! Eu si Vio ne imaginam ca suntem Papa Noel , ne faceam barba si par din spuma alba!

Il iubesc mult pe Vio! Si el ma iubeste mult! Este singurul meu verisor ! Voi mai avea unul in curand, pentru ca matusa Dea este cu burtica! Unchiul Van vrea sa fie baiat si sa il cheme Lucas; zice ca si daca e fata tot Lucas o sa-l cheme:)!
Aici suntem in parcul Killersperg(parca asa ii zice), este un parc imens, cu multa verdeata, cu multi pomi si multa iarba, cu multe multe flori, am vazut si mi-au placut in mod special daliile, fel si fel de soiuri de dalii, mama nu le-a putut fotografia caci nu mai avea baterii la aparat; parcul are un trenulet care te plimba dintr-un capat in celalalt , calutul era langa statie, noi asteptam trenuletul si ne-am gandit ca poate schimbam trenuletul cu acest calut albastru, dar n-a mers!


In parc mai era o curte unde cresteau niste capre si doi porci foarte grasi; langa gard era un aparat unde bagai 20 de centi si iti cadea un pumn de mancare ca sa dai la animale!


o sa va mai povestim, speram ca v-au placut pozele!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

LinkWithin