scriem amintiri...

.

martes, 19 de enero de 2010

CASTELUL DE AUR

Nicidecum nu am abandonat pagina noastra, desi asa pare:).
Si nu ca ar fi tot mai putine lucrurile care ma surprind si ma fascineaza in lumea lui Miri, dimpotriva, mereu apar lucruri noi, doar ca a crescut, sunt altfel acum, nu stiu cum le-as numi...Poate nu la fel de spontane ca inainte, acum totul este mai controlat, mai gandit, nu mai vrea sa postam orice "mazgaleala", de altfel prea putin mai mazgaleste, deseneaza flori mai nou, ornamentale, este perfectionista, sunt foarte bine facute, atat de bine incat unchiului i-a venit ideea sa-si tatueze una (manie!) pe brat, nu stiu daca chiar o va face...!

Se apropie ziua ei, vom pregati o pagina frumoasa cu fotografii din fiecare anisor, pana atunci povesti, continua sa scrie povesti!

castelul de aur

In urma cu multi ani traia o familie fericita. Fetita lor s enumea Lemona si era printesa pentru ca parintii ei erau regi.regi de Panikan, o tara foarte bogata in bani. Palatul in care traiau era un castel de aur. lemona avea trei prietene care se numeau dupa cum urmeaza: cea mare Musica , cea mijlocie Lena, iar surioara celei mari care era si cea mai mica dintre prietene se numea Mitxa. Toate erau printese, dar niciuna nu avea un castel atat de frumos ca al Lemonei.
Impreuna au iesit la joaca in parc si petreceau de minune. Spre seara Lemona le spuse:
- Va invit sa cinam in castelul meu! De asemenea , puteti ramane sa dormiti la noi!
-Ce idee perfecta!, spuse Lena.
- O sa avem bataie cu perne? , intreba Musica.
- Da, da! raspunse Lemona




Ay, ay, ce de Disney pe aici, spune Mama! Sper ca v-a placut!
Deci castel de aur, printese, joaca si batai cu perne, neaparat!

O zi buna!

-

No hay comentarios:

Publicar un comentario

LinkWithin