scriem amintiri...

.

miércoles, 6 de mayo de 2009

Roxie, Buna Vestitoare (2)



In urmatoarea zi, Templul s-a umplut de oameni, dar, din fericire, nici unul nu s-a aratat dornic sa cumpere porumbeii.
In timp ce cei trei porumbei asteptau cu inima stransa , printre negustori s-a produs o mare agitatie. Un om numit Isus a inceput sa rastoarne mesele schimbatorilor de bani si scaunele celor care vindeau porumbei si sa alunge comerciantii din Templu , strigand:

"Ati facut din casa Tatalui Meu o pestera de talhari!"

Oamenii au inceput sa se ascunda mustrati alergand de colo colo, iar in imbulzeala produsa cutia in care se aflau cei trei porumbei s-a rasturnat, usita s-a deschis, iar Timo si Collin si-au luat fericiti zborul. Roxie nu a reusit sa fie asa de iute; in cadere, aripa ei a fost strivita...


"Doamne, scapa-ma te rog!", a strigat ea cu durere.

Isus a auzit micul strigat de ajutor, s-a aplecat si cu multa grija a luat-o in palmele Sale.

"Nu te speria. Am un plan special pentru tine."

Si a avut grija de ea pana ce pasarea s-a vindecat.
In ziua in care s-a simtit in putere, Roxie si-a deschis aripile si si-a luat zborul departe, acolo unde era gradina, acolo unde prietenii sai o asteptau ingrijorati. Dar ea a juns la ei plina de bucurie si le-a povestit toate cate i s-au intamplat, uimindu-i. Acum se tot intrebau cine era acest Om ciudat din oras.

L-au cautat pe Isus si au inceput sa-L urmeze de la distanta. Ascultau cu atentie ceea ce El spunea multimilor care-L urmau. Si desi nu intelegeau totul si-au dat seama ca Isus era o persoana speciala.

va continua

dupa o poveste de Harrison Woodard

No hay comentarios:

Publicar un comentario

LinkWithin