scriem amintiri...

.

martes, 10 de marzo de 2009

şase uşi, şase poveşti

A fost odata un ochişor care nu vroia sa mearga la culcare. Mamica lui mereu ii spunea: "mergi de te culca, mergi de te culca! Ochişorul se aşeza in patut şi in loc sa adoarma, visa cu ochişorii lui deschişi. Pana ce mama se apropie, incetişor, incetişor, il mangaie pe frunte, ii canta un un cantec de leagan si aşa, doar aşa ochişorul adormi!

Ce minunat e sa ai o mamica pe aproape!



A fost odata un pitic, mic, mic, mic. Piticul purta un felinar. Din felinar a iestit un alt pitic la fel de mic, mic, mic. Cei doi pitici s-au facut amici.

Ce bine e sa porti un felinar!



A fost odata o oglinda magica, atat de magica incat nimeni nu-si putea vedea chipul in ea!

E interesant sa ai o oglinda magica...



A fost odata o floare trista. Era trista pentru ca isi dorea sa mearga, dar nu putea. Floarea nu avea decat un piciorus.

Ce trist e sa nu poti merge...



A fost odata un om de zapada. Visul lui era sa atinga o stea. Intr-o noapte, steaua l-a atins. Omul de zapada s-a topit, steaua s-a stins.

Uneori e bine ca visele sa ramana doar vise...



Au fost odata zece globulete de Craciun. Erau foarte nerabdatoare sa ajunga in pomul de iarna pregatit de stapana lor; dar aceasta, considerandu-le demodate si vechi, le-a aruncat la o lada de gunoi...
Un baietel sarman le-a gasit si, foarte fericit , le-a luat la el acasa unde le-a asezat in bradutul lui lipsit de stralucire. Ce fericite au fost cele zece globulete pentru pretuirea aratata de copilasul sarman!

Ce placut e ca cineva sa aiba nevoie de tine!



autor: Mi & Ma

3 comentarios:

  1. Ce mult mi-a placut!



    Ma gandeam la Conventia Explo in timp ce cantam cu drag ca mi-ar placea mult sa stiu ceva de viata ta. Si uite c-am gasit ceva atat de frumos! Domnul cu voi! Sa-ti traiasca printesa ! e asa dulce....

    ResponderEliminar
  2. alina morosan?!
    ma bucur sa te reintalnesc, multumim de vizita!
    am incercat sa las un semn in pagina ta, dar nu am avut aceasta optiune;

    ResponderEliminar
  3. hi hi ! da io sunt, si ce ma bucur c-am dat de tine, de dragul unor vremi apuse, de dulceata unor cantece cu care ti-ai insemnat pasii,fara motive meschine ,doar dorindu-mi sa schimbam uneori, impresii. Id-ul meu este freeiamm ,cu placere , daca vrei si tu sa vb din cand in cand.

    ResponderEliminar

LinkWithin